fredag 9 juni 2017

Steyern och Crosman får lite kärlek

Äntligen landande stocken till Crosman från TKO Airguns! Åkte på tull, men eftersom priset inte var så farligt så kunde jag leva med den extra kostnaden. Nästan samtidigt droppade en Kina-bipod ner i postlådan. Blev klockrent.Nu är min 1720T en äkta take down-bössa. Känns trevligt, för jag kände att jag ville hitta tillbaka till det enkla skyttet även om den är väldigt kul att skjuta Field Target med. Varför kompromissa, nu klarar den båda sakerna!

Jag fick möjligheten att testa ett custom-avtryck på Skepplanda-tävlingen som satt monterat på Johnny Ottossons Crosman 1701P. Spontant kändes det mycket bättre, så det började helt klart klia lite i fingrarna. Vi får se ...

Här är alla prylar samlade på en och samma bild. Utom hamstern, för den glömde jag plåta. Hela kalaset går ner i min lilla ryggsäck. En Buddy Bottle är helt perfekt till en Crosman 1720T, hela fem gånger kan jag fylla vapnet innan den lilla flaskan måste toppas upp igen.På Steyern har jag bytt kindstöd till en Magpul-klon som inhandlades från Deal Extreme för en spottstyver. Var aldrig nöjd med originalet, och när den nya monterades så föll bitarna verkligen på plats. Mycket trevligare anläggning och känsla!

Använde mig först av ett par trista plastdistanser bara för att se att allt fungerade som de skulle. De byttes sedan ut till ett par svartlackerade rörbitar i aluminium vilket gjorde susen för utseendet. Nu ska bara träbiten få en skvätt färg på sig också även om den knappt syns. Träbiten monterades förresten med Casco S9 och sitter nu som berget.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar