tisdag 25 augusti 2015

Årsmöte i Örgryte

Idag hölls det årsmöte i Örgryte Skytteförening. Vi var tre från Field Target-sektionen på plats och kände väl oss lite smått bortkomna bland alla krutskyttar.

Mötet gick smidigt och till slut kom vi fram till punkten som var skälet till vår närvaro - Field Target! Martin drog bakgrunden, nutiden och framtiden i ett enda svep och sedan var de flesta hyfsat med på banan. Vi fick svar på de flesta av våra frågor och dessutom okej på att ta in pris på lite material som behövs för att vi ska komma igång på allvar.

Redan från början när vi kontaktade Örgryte så fanns det inga egentliga ambitioner när det gäller att hålla i Field Target-tävlingar, men efter det att flera medlemmar påpekat att det faktiskt skulle kunna gå att sy ihop i och med att det finns en del terräng i området som skulle kunna nyttjas så kanske vi får tänka om. Detta ligger en bra bit framåt i tiden, om det nu ens blir av, men det är ändå skoj att ett litet frö planterats och börjat gro.

Jag tycker vi har fått ett väldigt fint mottagande i Örgryte. Jag vill gärna tror att det inte bara beror på att de fått nio nya medlemmar på ett bräde utan för att de faktiskt tycker vi är schyssta och att vår sport verkar intressant. Hur som helst så ser jag ljust på framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar