fredag 4 mars 2011

Nu är det bekräftat – Bernie Eccelstone är senildement

F1-bossen Bernie Eccelstone har de senaste åren kommit med mindre intelligenta lösningar för krydda formel-1-cirkusen, men detta tar priset: Artificiellt regn.
Tanken är att det ska regna "under kontrollerade former". Alltså att x-antal varv innan det konstgjorda regnet faller så skickas en varning ut så att förare och team är beredda på det som komma skall. Ren jävla idioti. Äkta regn om man får kalla det så har alltid haft en hälsosam effekt på tråkiga F1-lopp men anledningen till det är att det är oförutsägbart. I det här fallet så kommer alla gå i depå samtidigt och sätta på regndäck vilket innebär att det inte alls blir det kaos som man vanligtvis brukar uppleva.

Bernies nya idé är såklart inget annat än ren skit. Min lösning på händelselösa lopp och bristen på omkörningar är att avsätta Hermann Tilke (han som designat alla nya tråkiga banor de senaste åren), reducera aerodynamiken så att det faktiskt går att ligga direkt bakom framförvarande bil. Och framförallt – pensionera Bernie innan han fuckar upp F1 helt och hållet.

> Bernie Ecclestone wants artificial rain in F1 (extern länk)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar