måndag 7 mars 2011

Nu kan du bajsa i handfatet

I dagens samhälle ska allt vara "designat". T.o.m. toaletter finns numera i en uppsjö varianter och stilar. Allt ifrån det urtypiska Gustavsbergs-dasset till italienska lyxvarianter. Tillverkarna slår knut på sig själva för att försöka skapa den nya trendsättaren.

Jag satt och kollade i Elle Decoration UK edition och stannade till vid en annons från företaget Roca - "The leading global bathroom brand" som dom själva kallar sig. I annonsen visas deras senaste innovation. En kombo i form av toalett och handfat i ett.

Vid första anblick ser det ganska coolt ut. Designmässigt alltså. Men efter ungefär fem sekunders betänketid slår det mig att denna produkt inte är "The shit". Handtvätt och tarmtömning hör inte ihop. Det finns en anledning till varför man sedan urminnes tider valt att separera dessa två aktiviteter. Man vill inte ha skit på händerna så att säga. Inte på tandborsten heller för den delen.

Det spelar ingen roll att Rocas nya top of the line-produkt har två olika hål för toalettbestyren.Bara vetskapen om att bajs- och kisspartiklar finns på samma plats som tandtrådsförpackningen gör att denna produkten går bort. Tokbort. En riktig skitprodukt helt enkelt.

Handfat och toalett i ett? Nej tack.

3 kommentarer:

 1. Haha. ja fan vilken idiotgrej. Tror att jag hoppar den. Men jag är precis i målgruppen nu när jag är tvungen att bygga om badrummet.

  Kul att du startat blogg. lägger till dig i readern nu. kör så det ryker! :)

  SvaraRadera
 2. Tack mannen. Skönt att få en välsignelse från mästaren själv. :)

  SvaraRadera
 3. Haha. ja sicken jävla mästare sen då :)

  SvaraRadera