onsdag 9 mars 2011

Blondinbella ...

Ärligt talat vad fan är grejen med Blondinbella? Hur lyckades en barbiedocka med intelligens som en gurka att nå toppstatus bland Sveriges bloggar?

Tänkte att, what the fuck, får väl kolla in fenomenet. Så vad möts man av på denna bloggarnas blogg? Jo, det ska jag berätta. Kanelbullar och idiotbrudar som hoppar runt likt kåta fjortisar. Blondinbellas wanna be-posse som drömmer om att en dag bli lika berömda som fru hål i huvudet. Det är sant. Noll substans. Det finns inget vettigt på hela startsidan. Någon fåne gör v-tecknet vid sin dator och en annan med fuldrink i högsta hugg ser ut att vara jävligt stolt över sin praktikplats hos Emptiness AB. Själv poserar hon med sin mobil och försöker föreviga sig själv och sitt jävla läppglans. Dessutom trycker dom upp en äcklig pop-up-annons i nyllet på en det första dom gör. Grrr.

Goddamn, såhär förbannad har jag inte varit sedan Håkan Hellström släppte sin senaste skiva.

P.S. Systembolaget made me do it. D.S.

> Mongo Moment hos Blondinbella (extern länk)

2 kommentarer:

  1. Men alltså, det sjukaste är att hon är med i tv-reklam för munssårs-kräm. Ska hon den sk. wanna-be-barbie-men-som-tyvärr-misslyckats-pga-talfel-då-hon-snackar-som-om-hon-hade-fel-på-tungan. Lässbar,(lesbar, lessbar, lässpar eller hur fan man skriver det) och ska snacka fint typ. Fuck it! Men skit samma, hon ska i varje fall vara så jävla fin å fräsch MEN är på tv titt som tätt eftersom hon gör reklamen för munsårsgrejen, har hon äckliga variga pulserande munsår när hon trippar runt på Sture plan eller vadå? Vad kommer här näst? Kissy eller va fan hon heter, gör reklam för klamydia-medicin?

    SvaraRadera
  2. @Emma Åh fy fan. Det blir bara värre och värre ...

    SvaraRadera